Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Handtvätt sucks!

Sunday, September 18, 2011

Handtvätt sucks!

Jaha, nu har jag tvättat upp det allra viktigaste för hand. Det tog en evighet och var tråkigt och nu har jag svinont i handlederna efter att ha försökt vrida ur så mycket vatten som möjligt.

Har rensat ytterligare också. Andra överskåpet i sovrummet och andra garderoben har fått en genomgång och jag har lyckats fylla en hel sopsäck. Tar det aldrig slut på bröte? Känns som jag kommit en bra bit nu i alla fall och jag skulle egentligen vilja ha lite lådor och stuva undan i. Sånt som man kan sälja eller inte behöver just nu. Kanske skulle jag ta bilen till jobbet och hämta några. Lådorna vi får dropp i tar åtminstone 10 kg så i såna tänkte jag stuva ner min Arabiaservise som jag tänkte försöka sälja på typ Tradera eller nåt.

Det har börjat regna. Hmm, jag har inget emot att det är grått, men regnet hade jag kunnat vara utan. Vill ju ut och gå sen, men det ser ut som att det är sånt där ihållande regn. Men va gör det om man blir blöt egentligen.

Garden Gnome 2.0 av Lena Ståhl
Även om jag själv har lite svårt att förstå konst och konstnärer måste jag puffa Örebros Lena Ståhl lite. Tycker hennes Garden Gnome 2.0 är helt fantastisk. Nu söker hon nåt stipendie och vill man rösta på'na kan man göra det här: http://www.dromstipendiet.se/189. Har ingen koll på varför eller vad det är, men det finns väl nån infotext på sidan om man är intresserad.


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Lena said...

Tack Hanna! :)
/Lena Ståhl