Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rekord på Ullared

Monday, September 12, 2011

Rekord på Ullared

Jag är hemma igen. Hemma efter ännu en helt underbar helg i Göteborg. Jag kom tidigt i fredags. Tyckte jag låg länge bakom lastbilar och annat, men ändå var jag framme 15 nånting och fick sitta och vänta ända till 16.45 när Daniel kom från jobbet. 

Världens bästa film nånsin sågs i fredags Machete. Har man inte sett den BÖR man verkligen göra det. Herregud, vilken action, haha. Världsklass!


Å så lördag då... och Ullared. Klockan 8.00 blev vi upphämtade av Daniels arbetskamrat Jimmy och hans tjej Anna. Mycket trevligt folk. Det var ingen kö in på Ullared alls och visst var det mycket folk, men inte alls som man sett på TV. Jag slog nog i alla fall nytt rekord... i att handla lite. Jag gick nämligen in med inställningen att inget onödigt skulle köpas och jag kom därför ut med deo, rakgel, strumpor, underställ, en handduk och kanske nåt mer. Daniel hittade massor med bra och billiga grejer till Dennis vilket var planen bl.a termobrallor, kallingar, strumpor och vinterjacka. Trots att vi tog det ganska lugnt därinne var vi faktiskt åter i Gbg redan vid 14.30. Perfekt!

sen har vi inte gjort så mycket mer än att mysa, kolla på film och ha det gött. Precis som det ska vara. Resan hem igår gick väldigt smidigt. Det brukar alltid var massor med lastbilar trots att det är söndag, men igår verka alla lastbilschaffisar ha ledigt eller nåt, för det var knappt nåra. Dock vart det VÄLDIGT mörkt sista biten. Fy. Tänk snart är det mörkt hela vägen. Gillas inte.

Nu skådar en ny arbetsvecka. Helgerna är underbara men alldeles för korta.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: