Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fight Night

Sunday, September 18, 2011

Fight Night

Jag försökte mig på en promenad, men det var nåt så isande kallt att jag bara gick till Lövstahallen och köpte en keso och sen hem igen. Fick blir lite stepper istället till UFC Fight Night som gick i natt.


Coolt att skåda Alexander Skarsgård när man går in på UFCs hemsida. (se höger i bild) förresten. Nu ser jag fram emot söndag. Inte för att det är söndag och jag ska åka hem, men för att det är UFC 135 och då ska Jon Jones möta Rampage Jackson. Kommer bli en cool match... hoppas jag.

Det känns som klockan är mycket mer än 15.30. Jag är trött för jag sov ju helt skit i natt och det har börjat rycka i mitt öga igen som faktiskt hade uppehåll i går. Dessutom är det ju nästan mörkt ute redan. Jag är inte helt redo att slappna av och bädda ner mig med min film så jag ska nog ta och hitta på nåt först. Nåt mer som behöver rensas kanske. Antagligen.

 
Image and video hosting by TinyPic

No comments: