Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bra eller dålig dag?

Tuesday, September 06, 2011

Bra eller dålig dag?

Kan faktiskt inte bestämma mig. Förmiddagen började i katastrof. Ett morgonmöte fick hela mottagningen att se rött (då inklusive fröken Svärd). Jag ska inte gå in på varför, men humöret skönt till botten. Resten av förmiddagen påverkades såklart av detta och det var faktiskt lite svårt att le och vara trevlig mot patienterna. Inte för att de gjort nånting och just därför lyckades jag såklart vara professionell och hålla tyst.

På eftermiddagen hade vi uppdatering av våra kunskaper inför morgondagen då den nya sederingsmetoden vid stötsvågsbehandlingen startar. Det var roligt och jag tror det kommer blki superkul i morgon då jag ska vara på dagkirurgen och täcka.

På eftermiddagen när jag var som tröttast öppnade jag mailen och där låg ett mail som gjorde mig glad. Kanske inte överlyckligt glad, men ändå glad. Mailet ledde till ett telefonsamtal och nu är humöret faktiskt riktigt bra. Allt hopp är inte ute om man säger så.

Inser att jag är väldigt kryptisk här, men det får ni ta. En så länge kommer jag tiga som muren om vad det handlar om. ni kan säkert lista ut på ett ungefär, men ändå.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: