Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sci-Fi

Wednesday, September 28, 2011

Sci-Fi

Återigen en dag på dagkirurgen idag. Det är Urologidagarna i Uppsala onsdag-fredag och en stor del av kliniken åker iväg. Eftersom Maria är en av dom som åker och Åsa är hemma med sjukt barn behövs jag däruppe idag med. Ganska gött faktiskt. Det är ju roligt och dagen går fort. Så... det blir Malin på väntelistan och jag och Emma ska tampas på DKE. Alltid roligt att jobba med Emma med ju.

Onsdag redan! Det har gått snabbt. Aldrig tillräckligt snabbt, men ändock. Längtar till helgen. det är lustigt för antingen längtar jag till helgen så jag blir tokig eller (om jag ska va hemma) vill jag inte höra talas om helg... typ. Men denna längtar jag till såklart eftersom jag ska till Daniel igen och spendera helgen med honom och hans son.


På lördag ska vi på det här spektaklet. Sci-Fi på Svenska Mässan. Robert  Englind, John Saxon, Jeanette Goldstein, Veronica Cartwright, Carl Weathers, Tim Rose och Susan Blacklinie. Helt seriöst vet jag bara vem en är vid namn.... några till med bild, men några är helt okända och har t.ex Susan Blacklinie verkar inte ha gjort mycket mer roller än som första offret i första Hajen-filmen. Haha, underbart skoj. Det blir att strosa runt där en stund och det planeras autografköp för de stora barnen och kanske en och annan bild för de små. Ska bli skoj i alla fulla fall.

Oj, vad klockan gick snabbt nu. Det är dax att ge sig av. Snart är onsdagen gjord också!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: