Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Tvättstugeterror

Sunday, September 18, 2011

Tvättstugeterror

Det är fan helt otroligt. Det är alltid nåt när jag ska tvätta. Har sovit helt skit i natt och så kommer man ner med massor med tvätt och så FINNS INGA NYCKLAR! Det är inte första gången. Sist var det ju att jag inte fick i gång maskinerna och varje gång man kommer ner ser det ut som en bomb slagit ner.

Jag kokar av ilska. Ska det verkligen vara så att jag ska va den griniga tvättstugetanten? Jo, må då så vara för detta är fan inte ok. Nu ligger trosor och strumpor i badkaret för det finns inga mer ledig tvättider Veckokvällarna är alltid fullbokade och jag kommer ju inte vara hemma på två helger så vafan gör man?

Jag minns när jag flyttade in här. Då var det jag och en drös pensionärer. Det enda som störde det minsta var att Rut längst ner parkerade sin rullator lite hur som helst så det var svårt att komma in om man hade händerna fulla. Det var en piece of cake om man jämför med detta. Nu är det ett jävla liv hela tiden, det skräpas ner i trappen och luktar skit titt som tätt av sopor som står utanför dörren... å så tvättstugan. Var jag sån när jag var ung? Nä, det var jag banne mig inte. Säkert kids som inte gjort ett handtag hemma i hela sitt liv. IDIOTER!

Nu är det griniga tant Hanna som sätter sig och författar en lapp att sätta upp i trappen. Att skriva till hyresvärden är ingen idé. Sist jag gjorde det fick jag ju inte ens svar. Sur är jag för att detta skulle förstöra mitt humör så här på möra.

Ska försöka dämpa min ilska över min andra kopp kaffe innan jag ger mig ut och springer lite. Lite varmare i dag, men också mulet. Skönt med en mulen dag. Ska fortsätta rensa och sen känner jag för att bara ligga på golvet och kolla på film och lite The Wire.Image and video hosting by TinyPic

5 comments:

Johan Johansson said...

man få va lite bitter ibland, gillar att läsa dina inlägg ;)

Hannastacia said...

Tack Johan. Ännu mer bitter blev jag när jag kom ut och såg hur det såg ut på gården efter nattens partajande. Skitungar!

Johan Johansson said...

Dom borde tänkte lite på miljön

Hannastacia said...

Och framförallt borde de tänka på mig! ;)

Johan Johansson said...

jo det åxå ;-)