Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Over n' Out

Saturday, September 17, 2011

Over n' Out

Hade det inte varit för att jag väntar samtal från min darling när han lagt sin grabb hade jag gått och lagt mig nu. Inte för att jag är supertrött, men jag är uttråkad och har inget för mig. Har precis kollat klart "Friends with benefits". Den var ok för att vara en romantisk komedi som är en genre jag egentligen hatar innerligt.

Imon ska det bli kass väder. Ut och springa ska jag ändå, men sen vore det ganska skönt att bara vara hemma. Har "Bad teacher" kvar och sen är det ju UFC Fight Night ikväll så det må jag spisa lite fighting under morgondagen.

Jag har gjort en uppsättning matlådor till. Blomkål, purjolök, champinjoner och kassler i en form och så cremè fraiche med chili-paprikasmak på och in i ugnen. Otroligt enkelt, men å så smarrigt det blev.

Nä, jag ger upp detta. Lägger mig i sängen och väntar på mitt samtal. Hoj världen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: