Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: En trött springare

Thursday, September 08, 2011

En trött springare

Sitter och smuttar på en Cola Zero i soffan. Flexade hem lite tidigare idag för efter lunch vart jag så hiskeligt trött att jag knappt kunde förmå mig att jobba. Tog mig igenom en bibba papper, några journalanteckningar och kallade några patienter, men sen fick det vara nog.

Tänkte Colan skulle göra mig lite piggare för jag har planer på att springa ikväll. Ska ge mig iväg till Fallen eftersom jag ändå måste tanka bilen inför i morgon och det kan mycket väl vara en av de sista chanserna jag har att springa däruppe innan det blir för lerigt och dant.

Sen ska ikväll packas och badas och snyggas till för i mon bär det ju av sydväst. Just nu längtar jag så extremt mycket över att bara landa i soffan hemma hos Daniel med en kopp köffe i handen och bara sitta där och mysa. Eventuellt blire bio med Toby i mon, men just nu känns det som jag skulle föredra att stanna däri soffan hela kvällen. Daniel har också haft mycket på jobbet denna vecka och vi kommer antagligen inte va så vidare pigga nån av oss. Och vi kommer garanterat somna där bägge två.

På lördag blir det upp tidigt. Planen är att åka mot Ullared vid 8-snåret. Inga problems för mig normalt, men av nån anledning sover jag gott och längre när jag är hos Daniel så det kommer säkert kännas lite segt ändå.

Nä, dax att peppa upp mig lite inför löpturen. På med de slitna skorna och ut i naturen!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: