Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Rejn

Monday, September 05, 2011

Rejn

Efter en ashet och kvav dag öser nu regnet ner. Det började lagom tills jag skulle gå hemåt såklart. jaja, lite regn har ingen dött av. Har haft en hemsk dag. Orkar inte ens berätta om det så det får bli en annan dag.

Håller på med jobb och lägenhetssökande för fullt. Det går segt med bägge och håller på att ta knäcken på mig. Fy att allt ska va så krångligt. Jag vet att jag inte hållit på speciellt länge, men jag vill iväg så gärna och jag vill det NU! Idag kom ännu en läkare fram om sa att det var sorgligt att jag ska iväg. Jag blir så rörd och tårögd när de säger en massa fint. Dock har mitt älskade jobb hållit mig kvar här alldeles för länge och jag kommer säkert få det bra vart jag än hamnar framöver.

Lågtrycket har fått mig att må lite smått illa så jag ska ta igen mig lite i soffan och se om jag orkar mig på nån träning sen. Skulle kännas skönt men å andra sidan var det länge sen jag hade en vilodag... och jag tränade ju faktiskt lite styrka i morse och gick en halvtimmas promme på lunchen... kan kanske räcka.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: