Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Vilken helg!

Monday, October 03, 2011

Vilken helg!

Jag har haft en av de bästa helgerna i mitt liv so far.... no doubt. För er som inte hängt med har jag varit i Gbg (såklart) och för första gången bott hos Daniel när han haft sin son. Nu förstod jag ju att det skulle bli bra... jag har ju träffat grabben förut och han är störtskön, men att det skulle bli riktigt så bra som det blev har jag nog aldrig kunnat föreställa mig. Jag har inte tid att berätta vad vi gjort just nu utan det får la bli till kvällen.

Resan hem igår var dock helt fruktansvärt. Det var mörkt redan från start, regnade hela vägen och massor med trafik. Konstigt för det brukar aldrig vara mycket trafik när jag åker hem, men igår fick jag köa ut ur Göteborg och sen ligga i 70/80 större delen av vägen. Tog en evighet att komma hem.

Nu är det måndag igen. Känns töligt, men ändå helt ok. Daniel kommer ju hit på fredag :D.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: