Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: SKITDAG

Tuesday, October 04, 2011

SKITDAG

Som jag misstänkte. När jag kom till jobbet hade jag så ont i huvudet att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Maria fick servera mig Alvedon och Diklofenak och det hjälpte inte ett dyft.

Klockan 8.00 var det möte med storchefen. Mötet gick mycket bra, men det var ju inte direkt muntert med tanke på vad som var på agendan. Inget jag ska ta upp här, men det kommer nog inte bli så jäkla kul på jobbet framöver.

Sen upp på dagkirurgen som inte bjöd på mycket denna dag. en patient och det var inte mycket med honom att göra heller. Huvudvärken höll i sig.

Efter lunch tog jag tag i telefonluren och började med att ringa pappa och tacka för presenten. Sen vidare till mormor men henne fick jag inte tag på fören sent ikväll. Ute och roat sig med PRO fick jag veta då. Efter släkt på lägenhetsbytesfolk. Först tjejen som vill ha min lya och sen den som jag ev vill ha. Mycket ansträngande att ringa folk, som jag ju från början inte tycker om, när man har ont i skallen. Det gjorde inte saken bättre vill jag lova.

Sen har jag haft ytterligare en stressor i dag som jag heller inte vill ta upp här. Det var dock som jag misstänkte och det är skönt att fått det bekräftat, men ändå mycket ansträngande för min värkande hjärna att tänka på det hela dan. Man är ju orolig för dom man tycker om.

Ett sms från Daniel under eftermiddagen skvallrar om att det gått åt helvete med ombokningen av hotell till Holland också så det kalaset  blir nog inte billigt. Darn! Tycker så synd om honom som han kämpar för att lösa situationen.

Tack och lov är dagen snart över. Det gör mig ingenting och jag hoppas mer än nåt annat att denna jävla huvudvärk är borta i mon för jag står banne mig inte ut. Inte när inga tabletter eller nåt tycks hjälpa.

Sämsta jäkla föllsedagen nånsin. Men... TACK ALLA NI SOM GRATULERAT MIG IDAG: LOVE YOU!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: