Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Afterworld

Tuesday, October 25, 2011

Afterworld


Världens knepigaste serie går på tv när jag stiger upp på morgonen - Afterworld. Det är dataanimerat och är helt enkelt som en lång inledning till ett tv-spel. Ingen fart och mycket prat och stillbilder. Vem kollar på detta? Själv hatar jag plottarna i tv-spel och att kolla på en helt serie med bara sånt känns ju helt vansinnigt.

I morse var det göööörsegt att gå upp. Jag vaknade 4.15 och låg länge och ångestfullt tittade på klockan och kunde inte bestämma mig om jag skulle gå upp eller ligga kvar under det härliga täcket. När jag insåg att jag inte kunde somna om hur trött jag än var steg jag upp, men det var mycket motsträvigt och med en innerlig önskan om att jag skulle slippa detta just idag.

Igår fick jag höra att vi ställer om klockan i helgen. Trots att jag egentligen tycker det här med att ställa om klockan är rent larv så... Jippy. Det betyder en timmar länge hos mina grabbar i Göteborg. Till helgen ska vi baka muffins... eller jag antar jag ska baka dom och de andra äta... om de nu bli ätliga. Tänkte ge mig på att försöka skapa halloween cupcakes... istället för sälfensoppan jag lovat Dennis tänkte jag det ska bli cupcakes med spöken och spindlar. Kommer nog behöva den där extra timman eftersom jag då återigen ska ge mig på nånting jag inte har en aning om hur man gör.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: