Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Bilmekardagen

Sunday, October 16, 2011

Bilmekardagen

VILL HA!
Till klockan 01.00 höll festen på här i natt. Det är fest på flera ställen i huset varenda jävla lördag, men jag kan ta det så länge de ger sig ut på krogen i tid. Men igår var det annorlunda. Musiken var högre och basen skruvad på max. dessutom bestod festen av grabbar som skrek ut konstant som om de var på fotbollsmatch. OhhhOOHHHHOHhh hela jävla tiden. Låg och var helt vansinnig och kunde inte somna. Samtidigt var jag alldeles för lat för att gå upp, klä på mig och ge mig ut i trappen för att lokalisera festen och be dom hålla käften. Men tillslut gick dom och då somnade jag på stubben iaf.

Söndag i dag då. Kommer nog inte flänga runt lika mycket som igår men lite grejer har jag ju att fixa. Ska ta mig till macken så de kan berätta för mig om jag behöver fylla på glykol och så ska jag se om jag kan få dit termometern jag köpte på nåt sätt. Att sätta ditt sensorn är en sak, men sen ska ju sladden in i bilen... hur fattar jag inte.

Exakt en sån rattmuff som på bilden vill jag ha. Problemet är bara att just den där är köpt i USA och  den enda jag hittar att beställa måste göras så fram England. Muff till växelspaken verkar jag få sy en egen för det hittar jag ingenstans.

Men som vanligt börjar jag min ensamma helgmorgon i Örebro med att ge mig ut och löpa en runda.  Och efter det en goe gröt- och äggafrukost.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: