Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Storstäd

Thursday, October 13, 2011

Storstäd

Ja, vad ska man skriva om idag? Jobbet har inte direkt bjudit på nåt utöver det vanliga. Förutom det faktum att den avgående chefen spenderat dagen med att packa ihop sina grejer och stämningen varit lite så där så man kan skära iden.

En korgvagn och städvagn har parkerat på mottagningen. Nästa vecka börjar nämligen helvetet. Storstäd. Inte för att det inte behövs för det gör det verkligen, men det är ju fruktansvärt opraktiskt att ha dom där när mottagningen är i full gång. Detta brukar göras under sommarstängning, men inte i år alltså. Det stora problemet är att rummen måste röjas ur så de kommer åt och under tiden måste grejer förvaras nån annanstans. Vi har ju inte direkt mycket utrymme till övers hos oss och hur vi ska kunna släppa in dom på undersökningsrummen begriper jag inte eftersom vi har tjockt med mottagning veckan igenom. Kommer bli mycket intressant med det kaos som kommer uppstå.

Jaja, nog om det. Helg imon.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: