Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fullt schema tack och lov

Saturday, October 15, 2011

Fullt schema tack och lov

Hmm, att det varit ett våldtäktsförsök på Lövstagatan i går kväll var ju inte direkt vad jag ville höra precis innan jag ska ut och springa. Kan inte allt sjukt folk bara försvinna? Eliassonhistorien har nog satt sina spår i alla Örebroare liksom mig och man reagerar på ett helt annat sätt sedan den historian. Jaja, ut och springa ska jag! Det var ofantligt länge sedan.

Jag har planerat in en tripp till Biltema idag. Det ska inhandlas glykol, motorolja, spolarvätska, snöborsta och termometer till bilen. Om jag hittar nåt som faller mig i smaken ska jag också inhandla rattmuff och fårskinn. Det är med andra ord dax att vinterpimpa Atosen. Sen ska jag ju boka tid för att byta däcken i nästa vecka tänkte jag. Tidigt tycker många, men wtf, snart äör det halt och det är lika skönt att få det gjort. Tänkte anlita Däckprofilen. Det kostar 150 kronor att byta däcken, men för 250 kronor får man
  • Kontroll
  • Tvätt
  • Förvaring
  • Balansering
  • Byte
Inte illa... inte illa alls. Så det får det nog bli. Skönt att inte behöva släpa däcken upp och ner för trapporna också ju.

Idag kommer mormor och Franz och hälsar på hos mamma också, så det blir ju såklart en sväng dit. Mamma ska laga sin goe kycklinggryta och det ser jag fram emot såklart.

Men vad jag egentligen skulle vilja göra är att hänga med Daniel, Dennis, Toby, Ronja och Mathilda på reptilmässa i Kungälv. Hur coolt vore inte det? Men men, så blir det ju inte.

Just ja, tvättid har jag med och det är hög tid att slänga in tvätten och ge sig ut och löpa. Hörs sen världen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: