Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Misslyckad

Sunday, October 16, 2011

Misslyckad

Fy nu känner jag mig som en total failure. Läste nånstans på ett forum att man kunde köpa en glykolprovare på Biltema så jag tog en ny tripp dit. Var ju ändå lite grejer jag glömt. Köpte en sån, låsspray, listsilikon, eltejp, cd-hållare och en ödla som luktar jordgubb.

Sen åkte jag hem och började meka... eller ja vad man nu ska kalla det. När jag lyckats få ihop glykolprovaren insåg jag att jag inte kunde kolla detta eftersom jag ju kört bilen och kylaren var varm. Ok, då tar vi oljan tänkte jag för det vet jag ju i alla fall hur man gör. Mmm, men tratt då?! Inte hade jag en sån och att hälla utan är ju dömt att misslyckas. Så på och leta efter hål under motothuven för att föra in sladden från termometern. Tjena! Inte ett enda hål skymtas utifrån. In under ratten ser jag några och jag provade att den vägen sticka in sladden, men inte fan kom den ut nånstans på andra sidan.

Så vad jag gjort är fyllt på spolarvätska och smörjt listerna med silikon... och satt upp cd-hållaren och min ödla med det räknas ju knappt. Skit! Hade ju önskad göra så mycket mer. Skitkallt var det och jag ser ut som jag mekat i flera dagar med olja på händerna och i ansiktet.

Nu ger jag i alla fall upp mekandet för idag. Är väl lika bra att inse att jag kanske behöver hjälp även om jag vill klara det själv.

Istället är det dax för långpromenad. Det är soligt, men som sagt skitkallt. Jag brukar dock va bra på att gå så snabbt att jag blir varm på nolltid.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: