Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lust

Thursday, October 20, 2011

Lust

Torsdag kväll och har packning och hårtvätt framför mig. Vet i sjutton hur jag ska orka, trots att det är en så simpel grej, men hittills har jag inte orkat resa mig ur soffan sen jag kom hem. Helt slutkörd känner jag mig. Konstigt för det har inte varit direkt mycket på jobbet heller. Men... det har ju varit ganska rörigt hela veckan med storstädarna och allt och dessutom har jag tränat ganska hårt sedan i fredags. Vet inte vad det varit men på nåt sätt har jag haft en oändlig träningsenergi och lust och när det går bra har jag svårt att sakta ner. Dessutom blir det ju inget nu på tre dagar eftersom jag ju ÅKER TILL GÖTEBORG I MORRON! Som jag längtar. Två veckor utan Daniel är två veckor för mycket.

Jag färgade håret igår och har gått med ett svart öra hela dagen. Eftersom jag inte har nåra pengar köpte jag min hårfärg på HM med mitt presentkort... men eftersom jag inte ville slösa för mycket på det heller köpte jag deras egna. Det var ett misstag visade det sig. Färgen i sig är väl bra i håret. Jag menar svart är ju svart. Dock visade denna sig vara mer hudfientlig än andra. Trots att jag smorde ansikte, öron och nacke med vaselin innan för att lättare få bort färgen som sätter sig där och trots att jag direkt efter gick på med ansiktsvatten (som är otroligt effektivt för att ta bort färg) sitter det som ett smäck. Efter mycket gnoande och skrubbande fick jag bort det mesta i ansikte och nacke, men örat med sina veck, var och förblev svart. Har försökt dölja det under dagen med en hårslinga, men har misslyckats ganska fatalt eftersom alla mina kollegor kommenterat det. Jaja, jag är glad jag gjorde det igår så jag kan tvätta det idag igen innan jag åker.

Trots att jag inte har nån som helst lust med nåt är det ju lika bra att sätta fart... lusten lär ju inte direkt öka.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: