Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Halloweenhelg i Göteborg

Monday, October 31, 2011

Halloweenhelg i Göteborg


Mina muffins vart ganska bra tillslut, men först höll det på att sluta i katastrof. De snygga formarna från Lagerhaus var inte det minsta stabila. Tack och lov såg vi det innan allt hade runnit ut på plåten och kunde stabilisera med ytterligare några formar per muffin.

Helgen har varit lika underbar som alltid i Göteborg. Det var fullspäckat schema för lilla Dennis med biobesök och halloweenkalas, men lördagmorgon fick jag honom för mig själv i flera timmar och vi spelade tv-spelen jag hade med mig åt honom. Han har också visar mig hur man spelar Angry Birds... ett spel jag tror jag är den sista i världen att ta hem till min telefon. Saknar både honom och hans pappa redan.

Vi hann kolla igenom både prelims och UFC 138 innan jag åkte igår och jag måste återigen prisa Donald "cowboy" Cerronde för hans insats. 2.22 in i första ronden submittade han ut Dennis Siver utan problem. Vilken hjälte!

Å så var man hemma igen. Helgerna går bara snabbare och snabbare och den där extra timman man fick för att vi ställde om klockan märktes inte ens. Tur det bara är några dagar kvar tills det är dax att åka igen. Å då är det dax för Göthenburg Deathfest!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: