Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: VIlken mes man är!

Tuesday, October 18, 2011

VIlken mes man är!

Ok... jag gav mig ut i regnet och körde över gatan till Ekers Skrädderi. Mannen där inne var supertrevlig och ska byta min trasiga dragkedja mot en likadan fast svart tills på torsdag. Så långt gick det alltså bra. Sen drog jag vidare mot Bettorp. Där körde jag fram och tillbaka några gånger innan jag till sist hittade pilen in på en av vägarna. Stod en massa om bilar överallt. Billackering, Bilverktad, Bilförsäljning osv, men det dröjde innan jag tillslut hittade Däckprofilen. Det var inhyst på en gård med grindar och med en garagedörr med en dörr på som entré. Jag körde in på gården och spanade lite. Såg läskigt ut. Startade bilen och körde därifrån. MES! Fyfan va löjligt att inte våga gå in. Så jag skrattar rakt ut åt mig själv. Jaja, nu vet jag i alla fall vart det ligger.

Sen drog jag vidare till systemet som var i princip folktomt. Gött. Maxi var en annan femma dock. Där är det alltid lika lång kö. Är det inte tillräckliga köer där stänger de en kassa så det blir det. Grrr, otroligt irriterande. Och i kön blev jag trakasserad av en äckelgubbe som sa att jag var tvungen att följa med honom hem eftersom han hade köpt nålar och behövde hjälp att sy. Blä för äckliga gubbar.


Jaja, nu är jag hemma igen och det känns skönt att i alla fall två av tre saker blev gjorda. Det är mer än vad jag trodde. Nu ska jag ta tag i lite träning innan jag hoppar i badet. Eftersom jag kollat klart på första säsongen The Wire och bestämt mig låna resterande av Daniel så jag kan få text (språket är på många ställen helt omöjligt att begripa) så får det nog bli förra veckans The Ultimate Fighter i kväll som jag ännu inte sett.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: