Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Flängt och fart

Saturday, October 15, 2011

Flängt och fart

Ujujuj, vad jag hållt igång idag. Är helt färdig.

Började med en löptur. Det var som sagt länge sen och det kändes. Gick sådär, men jag tog mig runt den vanliga rundan i alla fall. På vägen hem stötte jag på Sauna. Sliten, full och trött. Det finns inget som känns så bra som när man stöter på halvt bakfulla folk som är på väg hem när man själv är ute och morgonmotionerar. Känner man sig extra hurtig.

Snabbt hem och duscha och käka lite frulle innan nästa stopp som blev Biltema. Inhandlat där blev Glykol, motorolja, spolarvätska för vinterbruk och en termometer till bilen. Hur jag ska blanda allt detta nu har jag lämnat till morgondagen. Eftersom jag hade fullt upp med att välja vad jag skulle ha glömde jag helt sonika kolla efter rattmuff, borste och låsspray så jag drog vidare till Mekonomen. Kollade in fårskinnet i rosa och det va döläckert, men kostade ju 500 så jag hejdade mig. Rattmuffen i rosa var inte lika snygg och jag tror jag ska försöka hitta mig en i zebra istället som jag sett på bild. Borste hade de bara i plast och det är ju inte lönt eftersom de fryser sönder så jag skippade det.


Vidare tog mig bilen till Marieberg där jag sprang in och köpte ett block och muffinsformar till muffinsbaket jag planerar med Daniel och Depa.

Hem och lämna bilen och per fots till mamma där mormor och Frazze befann sig. Av mormor fick jag 5 påsar svamp och en burk lingonsylt. Tv matlådor blev det av mammas underbara kycklinggryta också. Spenderade lite tid där och sen gav jag mig vidare uppåt stan. Där köpte jag ett par brallor på rea samt en brödkorg till Daniel eftersom hans är trasig och han länge pratat om ny men inte kommit sig för.

Sen kom jag på tvätten så jag skyndade hem. Men inte innan jag varit förbi Ekershallen. Upp med mat och bröte och sen ner och hämta tvätten och nu sitter jag här och orkar inte göra annat.

Men jag är inte klar än. Jag ska hänga in tvätten. Ta ett litet pass på steppern tänkte jag och så har jag en kjol att sy som jag påbörjat och kommit hälvvägs med. Jag har också de två lådorna med grejer från Christian som står i hallen som behöver packas upp. Hujedamig!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: