Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Mjölby tur och retur

Friday, October 14, 2011

Mjölby tur och retur

Mycket trevlig dag på jobbet idag. Lugnt och lagom. Händeer en del mysko dock. en av våra datorer har fått fnatt och såg ut så här helt plötsligt när vi kom ut och skulle använda den.

Upp-och-ner
Passade på att ta en bild på några av mina kollegor. Har inte många såna och det är ju ändå folk jag ser dagligen så jag tänkte ni skulle få se dom också.

Från vänster: Kata, Susanne, Helén och Eva
Direkt efter jobbet åkte jag neråt Mjölby för att möte Christian för att byta grejer. Var en jäkla tafik och vägarbeten på vägen, men vi kom fram nästan exakt samtidigt. Först satt vi en stund inne på McDonalds och tjötade. Sen hjälpte han mig kolla vart jag ska hälla på grejer inför vintern i bilen. Dax att rusta ju. Sen lite mer tjöt innan hemfärd. Hem gick snabbare.

Det var riktigt trevligt att träffa Christian. Jag trodde det skulle bli lite jobbigt, spänt och var lite nervös, men så fort jag såg honom kändes det jättebra. Jag blir så himla glad också att se och höra att han mår bra... det betyder så mycket. Och att vi kan fortsätta vara vänner så här. Det är ju inte många som kan det. Ett stort tack så otroligt mycket till dig Christian!

Nu ska jag ta en snabbdusch och sen blire nåt gott till nåra The Wire-avsnitt.


Image and video hosting by TinyPic

4 comments:

Christian said...

Tack själv, och tack för skivorna också :D

Hannastacia said...

har du lyssnat nåt? Vad tycker du?

Christian said...

ja på nägra av dom, embraced by hatred var feta :P

Hannastacia said...

Ja dom är sketabra! Har mycket och mycket bra hardcore om du vill ha mer.