Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Så underbart!

Sunday, October 09, 2011

Så underbart!

Ännu en underbar helg har passerat och jag sitter här och tycker synd om mig själv för att Daniel har åkt och jag känner mig ensam. Tiden sen jag hämtade honom på stationen i fredags har bara flugit iväg blixtfort och jag kan inte fatta att det gått två dar sen dess. Helt orimligt.

Helgen har som sagt varit helt underbar som alltid när vi är tillsammans. Mys, god mat, film, Banana Moon och fika hos mor är lite av vad vi gjort med stor fokus på mys. Jag blir så förundrad över Daniel. Om det nu finns nån som är perfekt är det han. Eller så är det bara att vi är perfekta för varandra. Jag kan i alla fall inte hitta någonting i närheten av fel med honom. Mr perfect personifierad.


Jag kommer inte frysa om öronen i vinter heller för när Daniel kom i fredags hade han med sig denna fina mössa till mig. Jag kollade in den när vi var på GAIS - Helsingborg och det kom han ihåg och hade köpt den åt mig. GULLE!

Nu är det två veckor tills vi syns igen. Det är väl därför det kändes extra jobbigt att skiljas åt denna gång. Vi har ju setts tre helger i rad nu och att ens föreställa sig att jag ska jobba två veckor med en helg emellan innan jag får se honom igen känns övermäktigt. Nu vet jag ju att det känns värst idag och kommer kännas bättre ju längre tiden går (förutom i helgen när jag kommer sakna ihjäl mig), men just nu... DÖDEN!

Daniel borde vara hemma i Tuve när som helst nu och jag längtar efter hans samtal för att säga god natt. Tills dess ska jag bara ligga här och fortsätta tycka synd om mig själv.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: