Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Valkee

Wednesday, November 23, 2011

Valkee


Hmm, kanske vore det nåt. Stoppa lite ljus i öronen och bli pigg. För gud vet att man inte får nåt från solen i alla fall. Mörkt när man går till jobbet och mörkt när man går hem... och grått hela vägen däremellan. Men jag vet inte... nästan 2000 spänn är inte nåt jag pyntar för att prova.

Det har varit en hektisk dag och jag är kaputt slut. Började dagen med en massa tråkig info om hur dåligt det går med ekonomin. Nu menar jag inte tråkig som att tråkigt att lyssna på utan tråkigt att det går så dåligt och att vi måste komma på nåt som gör att vi kan fortsätta utan att sätta personalen till.

Sen en 4-doktorersmottagning, vilket är ALLDELES för mycket för det utrymme vi har, vilket avslutades med en Botoxbehandling med representanter från läkemedel och utrustningsföretagen.

Eftermiddagen började med trassel direkt. En patient vars problem vi inte riktigt får bukt med och efter det en föreläsning om bäckenbottensmärta och triggerpunkter som visserligen var intressant, men vem orkar lyssna klockan 15.30 på ettermiddan?

Skulle tränat på Friskis, men hade faktiskt ingen lust alls så det blev en rask promenad över öster och stan på ca 60 minuter innan jag nu äntligen landat i soffan. Som sagt helt färdig. Vet inte om jag kommer orkar göra nåt endaste dugg mer ikväll. Blir antagligen bara ett bad och nåt eller nåra avsnitt The Wire som bara blir bättre och bättre för varje avsnitt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: