Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Casa el Depa Before/After

Monday, November 07, 2011

Casa el Depa Before/After

För er som missat det var det stora makeover-dagen i Depas rum i fredags. Ny dator krävde ett skrivbord och eftersom jag inte använder mitt släpade jag med det och gav till grabben. För att få plats krävdes lite remodeling och det blev riktigt riktigt bra. Nu måste grabben bara ha en stol också.

Before
After
Måndagen har varit ok. I morse var jag ju så trött att jag trödde jag skulle gå åt, men sen släppte det lite och dagen blev som sagt ok... dock inte mer än så.

I morgon får jag besök av ingen mindre än min kära syster. Det är inte ofta vi ses och hon har aldrig varit hemma hos mig förut trots att jag bott här väääldigt länge. Ska bli himla kul! Synd bara att det är en vardagskväll och inte helg eller längre, men man får nöja sig med det lilla. Hon ska på nån utbildning genom jobbet om jag fattat det rätt. Kul ska det bli att ha lite sällis och kvalletid med sis.

Den här kvällen blir inte lång vill jag lova. Ska ringa upp min darling nu och sen är det sängen bums.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: