Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jahaja

Thursday, November 24, 2011

Jahaja

Torsdagen gjord... toppen! Förmiddagen blev lugn och fridfull med lagom mycket att göra för min del. Eftermiddagen hann jag aldrig iväg upp till mig eftersom telefonen ringde och gav mig en massa uppdrag och vips var det dax att förbereda för tårtkalaset för Britt. Jag tog på mig dukningen eftersom de andra hade alldeles för mycket att göra ute på mottagningen. Britt blev glad. Tårtan var god.

När tårtan var äten flexade jag ut och ilade iväg till Friskis och lucky me jag hann före stormen av folk. 30 minuter på löpbandet blev det. Hade kunnat fortsätta, men när folket började strömma in och folk stod i kö till bandet blev jag för stressad och lämna över. Körde lite magmaskiner innan jag begav mig hemåt.


Kolla skillnaden idag mot förra året! Är det inte ljuvligt så säg? Får gärna hålla sig såhär.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: