Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Blåser?

Thursday, November 24, 2011

Blåser?

Det låter som det blåser tokstorm ute och jag vaknade av att jag trodde fönstret skulle blåsa in. Bra på ett sätt för jag hade missat ställa klockan. Verkar ju dock inte som jag behöver ställa klockan eftersom jag ju envisas med att vakna typ 4.21 jämt ändå. Men jag gillar inte när det blåser. Det är ju typ det värsta av det värsta. Ännu värre i kombination med annat väder så som regn (vilket jag tycks bli utsatt för idag trots att SMHI faktiskt visar en stor sol över Örebro) eller ännu värre snö. Tack och lov ingen snö än. Folk tjatar om att de vill ha snö. "Det är så mörkt. Det måste komma lite snö så det blir lite ljusare". Har de glömt? Är de vansinniga totalt?

Idag ska vi fira av Britt med lite fika på mottagningen. Sista veckan innan pension. Igår berättade hon att hon började på urologen den 1 januari 1970. Helt vansinnigt. 9 år och 9 månader innan jag föddes! Och hur många är är det inte!? Nu har det ju såklart ändras på miljontals sätt, men jag undrar ändå. Vill man gå kvar på samma ställa så länge och framförallt är det nyttigt? Jaja, nu har hon gjort sina 41 år i urologens tjänst och nu är det nog.

Inser ni att det är torsdag idag? Veckans sista hela arbetsdag och dagen innan bästa fredag. Trots att veckan gått fort känns det som görlänge sen det var helg.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: