Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dukto

Friday, November 11, 2011

Dukto

Ok, fredagen har varit hel ok hittills, men det är ju tack vare att jag hållt mig sysselsatt. Jobbet var ok och gick lagom snabbt. Annars kan ju fredagar vara antingen alldeles för lugna eller oftast tvärtom alldeles för stressiga.

Efter jobbet tog jag en snabb promenad på en halvtimma innan jag hoppa in i Atosen och drog till Willys. Handla på mig lite smått och gott till helgens matlådekok och nu ikväll har jag komponerat fyra lådor korv stroganoff och fyra köttfärsbiffar med hickorysmak. Dessutom har jag städat... men bara lite. Tänkte spara dammsugning och sånt tills det är lite ljusare.

I morgon är stora tvättardagen. Jag har tvätt från flera veckor tillbaka och det kommer inte alls bli kul att springa upp och ner hundratals gånger och sen vika och hänga skiten. Men... det är HELT nödvändigt. Jag har bokat från 7.00 - 17.00 (ibland är det bra att ha två efternamn) så jag behöver inte stressa.

Köpte mig ett träningskort på Friskis idag. Det kostade 1100 kr för tre månader och med min friskvårdspeng kostar det mig alltså bara 100 kr. Det kan jag unna mig även om det inte finns så mycket pass att gå på. Onsdagen är given. Aerobics 1 var kul. På måndag ska jag prova nåt de kallar IntervallFlex som har beskrivningen:

IntervallFlex
Under första hälften av passet utmanar du din kondition och styrka iett tufft intervallupplägg. Under andra hälften tränar du din rörlighet. Intervalldelen har högintensiv karaktär och växlar hela tiden mellan övningar för styrka och kondition. I flexdelen tränar du din funktionella rörlighet i ett dynamiskt och fokuserat flow. De muskler du tröttat ut i intervallavsnittet sträcks ut och blir rörliga, smidiga och avslappnade.

IntervallFlex är ett träningspass du lämnar med ett nöjt leende, om du gillar att ta i och är rustad för intensiv träning. Nu känner jag mig duktig och klar för idag.

Låter ju ok. Passet är 17.00 och det är typ den enda tiden jag går med på. Vill inte hem och ut igen. Så då har jag nåt att träna måndag och onsdag. Bra dagar också.

Imorgon ska jag och Emma på Dans. Har varit på nåt sånt pass tidigare och tyckte väl det var sådär, men det får duga. Alternativet är KiBox vilket ju var skitkul , men eftersom jag ska ut och springa innan blir det för mastigt för det var ju rent ut sagt skiiiitjobbigt.

Jag tog ett Träna Allt-kort och det blir ju perfa att ta ett pass på gymmet efter jobbet och innan Daniel kommer nästa fredag.

Nog om träning och städning och grejer nu. Jag är klar med arbete för idag och ska hoppa i badet med min nya iForm-tidning innan jag ska laga mig nåt gott och kolla på flera avsnitt av The Wire.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: