Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Må FM gå snabbt

Friday, November 18, 2011

Må FM gå snabbt

Men varför i hela friden vaknar jag 4 och kan inte somna om. Vad är det med min kropp som gör att den känner att det är dax då? Jag som ville försöka sova ut lite så jag inte är helt kaputt till kvällen, men när ögonen väl slagit upp är det klippt. Vad ska det vara bra för? Hajar't inte.

Today's tha day of Daniels arrival. Som jag längtat och gör fortfarande iofs, för det är ju många timmar kvar än. Men det känns lite lättare nu när det i alla fall är rätt dag.

Förmiddagen på jobbet känns inte direkt givande. Kökstjänst på fredagar innebär storstäd av köket och det hinner ju bli ganska smutsigt på en vecka trots att man försöker hålla efter. Vi är ju ändå ganska många människor som utnyttjar det lilla utrymmet varje dag. Igår verkade inte diskmaskinen vilja vara med helt heller så vi får väl se om vi får diska för hand idag. Så är det telfonrådgivning också. De fredagar jag inte assisterar vid cystmottagningen (vilket är typ var fjärde eller nåt) är jag placerad halva förmiddagen i telefon. Detta för att det är den enda dagen jag inte har egen mottagning typ. Det är döden att sitta i telefon på fredagar. Det är ofta väldigt få som ringer och de som ändå ringer har ganska enkla ärenden. Många skulle nog tycka det var ganska soft att ha sådana fredagar, men icke jag. Jag vill ha att göra så det går fort. Och lite utmaning skadar inte heller. Men men...

Efter jobbet blir det direkt till gymmet för nån halvtimma på löpbandet innan hemgång. Lika bra att utnyttja tiden tills Daniel kommer till nåt nyttigt. När jag duschat, plockat i ordning och förberett maten till kvällen borde det typ vara dax att åka mot Hallsberg och hämta den underbara människan som ska förgylla min helg.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: