Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Stryktipset

Wednesday, November 23, 2011

Stryktipset

Jag är nästan klart med min Stryktips-rad till lördag. Satt en sväng igår och kollade tabeller, odds och tidigare matcher och har satt ihop lite 1:or, x och 2:or som jag känner mig riktigt nöjd med. Himla skoj! Nu är det inte alls så att jag är hooked eller kommer spela varje lördag, men de visar ju faktiskt Manchester United - Newcastle på lördag (på 3:an even) och den lär vi ju se så varför inte spela lite?

Onsdag morgon och mitt humör är fortfarande lite lågt. Det kändes bättre efter jag pratat med darlig igår och bara vetskapen om att det närmar sig helgen gör ju att det känns lite bättre... men ändå.

Kommer bli en hektiskt dag idag med besök av två företag som ska visa sina produkter "live" på patient. Eller rättare sagt... de kommer med produkten och vi kör som vanligt medan de hänger bredvid och tittar på och får sedan chansen att prata lite om sin pryl. Patienten är såklart helt med på detta. Möte klockan 8.00, info m Bäckenbottensmärta klockan 15.30 och dagen kommer bli lite annorlunda mot det normala. Det gillas skarpt. Ska ta mig ett träningspass efter jobbet också.

Trots motgångarna igår och att det var den värsta dagen på länge känns det som veckan går ganska fort framåt. Det är bra det. Känns som jag behöver komma iväg för att vända humöret igen. Det är barnhelg och vad kan bättre höja humöret än att träffa både Daniel och den härlige lille grabben? Men... det är några dagar kvar, så bara att bita ihop och göra det bästa av situationen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: