Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sooooon

Friday, November 18, 2011

Sooooon


Dagen på jobbet gick ganska snabbt faktiskt trots ganska lite att göra. Jag har också härmed avslutat min kökstjänst för denna gång och för det är jag överlycklig. Fyfan för de där jäkla köket.

Drog till Friskis som planerat efter jobbet och hann faktiskt dit innan anstormning med folk. Tog mitt favvo.band vid fönstret och sprang en halvtimma. Tyvärr hade jag glömt Mp3an så det var ganska trist. Ljudet av löpbandens roterande med dov radiomusik i bakgrunden i en lokal utan ventilation och med lukt av hundratals olika svettdofter är inte det optimala för skön löpning enligt mig, men det får duga. Körde 10 minuter på crosstrainern också innan jag gav upp och begav mig hemåt. Nu sitter jag här i soffan svettig och dann (äckligt egentligen) och ska strax in i duschen. Efter torkning av hår, lite plock och förberedelse av maten borde det va perfa att bege sig till Hallsberg för att hämta upp min käresta. YEAY!


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Malcolm said...

Se till att han vill flytta hit!

Hannastacia said...

Om det bara vore upp till honom vore saken biff.