Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Pyton

Tuesday, November 29, 2011

Pyton


Det tar emot att säga det men denna gången tror jag det är klippt. Halsen gör ont, det gör ont bakom näsan som för övrigt droppar och magen är kass och kroppen är som en kamin. Jag har klarat mig länge nu så jag ska väl inte gnälla egentligen, men vem fan vill bli sjuk?

Dagen har tack och lov varit ganska lagom. Hade inte orkat mer, men inte pallat mindre heller. Perfekt om det inte vore för att jag mått kass hela tiden då.

Sen jag kom hem har jag varit supereffektiv. Slängde in tvätten och drog iväg till systemet. Eller ja, till vad jag trodde var systemet vid Maxi, men där var bara en utblåst lokal. Tack och lov låg det nu vid min nästa anhalt som var Citygross. Bilen är nu packad med alkohol i mängder. Nu är det ju inte så att vi ska dricka allt detta på en gång, men jag tänkte det var lika bra att köpa så man kan ha lite hemma om tillfälle kommer när man inte orkar ge sig iväg.

På Citygross, som för övrigt va mycket bättre nu än första gången jag var där när det var helt nyöppnat hittade jag Depas Kung Fu Panda 2 och lite annat smått och gott. Bland annat en låda till mina obligatoriska äggsmörgåsar i bilen när jag åker neråt efter jobbet. Hem och upp med tvätten på linor, diskat och lagt en kjol på färgning. ja, ni ser så effektivt. Inte illa för att må pyton.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: