Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: 6 rätt

Monday, November 21, 2011

6 rätt

Ja, 6 rätt fick jag på Stryktipset i lördags. Inte illa va? Eller det kanske det är, haha, men med tanke på att jag inte hade nån aning alls förutom att Manchester City förmodligen skulle slå Newcastle så var det inte allt för illa tycker jag. Det var så himla mysigt att käka och kolla fotbollen på O'Learys. Tyvärr körde de utan ljud och förutom jag och Daniel verkade inte folk direkt intresserade av sporten alls. Jag käka en maffig burgare och Daniel en köttbete. Mums. Runt 18.30 gick vi... vi hade ju bara bordet till 19 och då hade vi ju suttit sen 15.30.

Hem och kolla film och mysa och sen var lördagen slut. Sov ganska länge på söndagen men sen var det UFC 139 för hela slanten. Gråare väder än det i går får man ju leta länge efter så det passade ju suveränt. Låter kanske lite knepigt men att kolla UFC med Daniel är bland det mysigaste jag vet.

Tyvärr gick klockan snabbt till 15 och avfärd mot stationen i Hallsberg. Daniel har haft tur med tågen hittills och kom hem på utsatt tid. Själv drog jag till Friskis Öster med Emma för ett ganska tråkigt gympa/medel-pass. Inte i optimal form utan mat i magen och med lite sömn tog jag mig igenom det, men det var inte så mycket mer än så.

Blir nytt försök idag. gympa/medel igen. Tycker ju överlag de passen är ganska tråkiga, men vafan det är träning i alla fall och så länge det härjar våldtäktsmän på väster känner jag inte att jag vill ut och springa i mörkret. Gympa får duga.

Och nu börjar nedräkningen mot helgen och Göteborg :D.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: