Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: IntervallFlex - Hell Yeah!

Monday, November 14, 2011

IntervallFlex - Hell Yeah!

Haft en riktigt bra dag. Vet inte om det är helgens träning, men jag har känt mig oerhört pigg och alert. Sen har jag ju haft att göra hela tiden också så dagen gick snabbt.

Efter jobbet drog jag och Emma till Friskis för ett IntervallFlex-pass och jag är imponerad. PRECIS vad jag önskat. Hårda intervaller i ca 30 minuter och sen stretch och rörlighet resten. Andra halvan var såklart inte alls lika kul, men med lite mer rörlig stretch kändes det ok och jag behöver verkligen stretcha. Jag skulle vilja ha nåt riktigt bra program för detta för det är ju så oerhört tråkigt att man bara fuskar om man inte har det. Hur som helst är detta ett givet pass på måndagar och därmed har jag åtminstone två i veckan med onsdagens aerobics. Imon blir det nog vila för jag kan tänka mig att detta kommer sätta sina spår.

Nu makrillsmackor från ugnen. MUMMA!

Image and video hosting by TinyPic

No comments: