Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Ska det va så svårt?!

Monday, November 21, 2011

Ska det va så svårt?!

Jag är ute efter en julklapp till Dennis. Eftersom jag vill köpa nåt han vill ha, men ändå nåt nyttigt... alltså inte leksak utan kläd eller liknande kom jag på den geniala idén att köpa nåt med Michael Jackson eftersom det är hans absolut största idol. Men det är banne mig omöjligt. Jag trodde det skulle finnas massor med MJ merch för barn eftersom alla i den åldern tycks avguda honom, men icke... Så om nån vet nånstans man kan köpa t-shirts, hoodies, påslakan eller badlakan med MJ hojta högt.

Dagen har varit bra. Gått snabbt som attan. Det gillas och när det är att göra. Skulle träna efter jobbet, men jag kände att kroppen inte riktigt orkade. Jag vet inte om jag har nåt på g i form av förkylning eller så, men jag känner mig ganska slut kroppsligt. I morse trodde jag att jag hade feber ett tag faktiskt.

Nu ska ni få höra nåt som jag själv faktiskt tycker är urgulligt. När jag somnade höll jag kontrollen i handen eftersom det var reklam i Law and Order och jag somnar ju alltid i reklamen mitt i zappandet. När jag vaknade i morse var jag helt övertygad om att Daniel låg bredvid eftersom jag ju höll honom i handen. Men sen insåg jag ju att så inte var fallet. Det var ju fjärrkontrollen jag kramphöll i. Vet inte om jag hållt i den hela natten i tron om att det var min älskling, men trots att det är heldumt tycker jag faktiskt det var ganska gullit... eller... bara sjukt?

Igår kollade jag klart på The Wire säsong 2 och nu är det dax att gå på säsong 3. Världens bästa serie banne mig!


Image and video hosting by TinyPic

1 comment:

Johan Johansson said...

http://michaeljackson.shop.bravadousa.com/Dept.aspx?cp=21637_50740