Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Gomöra?

Monday, November 07, 2011

Gomöra?

Njaä, jag vet inte jag om jag tycker det är en så god morgon. Vill inte gå upp, vill inte gå och jobba.

Jag har som vanligt haft en fantastisk helg i Göteborg. Fredagen bestod i total make over av Depas rum och nu har grabben skrivbord med dator på. Är det nån som kan förklara för mig varför leksaker ska bestå av miljontals millimeterstora delar? Det säger sig väl självt att ingen sjuåring kan hålla ordning på sånt när inte ens en vuxen skulle kunna det. 

På kvällen hade vi besök av Andess och en sväng även Jenny och hennes kille. Jag, Daniel och Andess avslutade kvällen sovandes i soffera innan Andess åkte vidare.

Lördag och dödsfest! Upp och efter lite softande och mys igång med skapandet av baconlindade köttbullar, potatis, gräddsås och lingonsylt som vi skulle bju Andess och Linda på till Newcastlematchern innan dödsfesten. Mums va gott det blev! Klockan 17.00 skjutsade Linda in oss till Henriksberg och en helkväll dödsmetall. Två band imponerade mig. Carnal Decay och Beheaded. Resten var ganska tråkigt, men ändå trevligt med en sån helkväll. Vi var nog hemma vid 02.30 nöjda med kvällen.

Igår skulle det va UFC-fest men då xtremewrestlingtorrents låg nere,blev det inget med det. Jag och Daniel tog en classiker: Imse Vimse Spindel istället innan jag vid 17.30 åkte hemåt Örebro. Det är förjävla mörkt att köra ni, men igår var i alla fall lite mer trafik så det lös upp lite.

Fy för en ny vecka. Jag har inte nån som helst lust. Jag är så trött att jag tror jag svimmar. BLÄ!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: