Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sicko

Wednesday, November 30, 2011

Sicko

Det är alltid värst på morgonen, right. Mår pyton. Näsan droppar, halsen gör ont, jag fryser. Vaknade av att jag frös. Har tagit tre omgångar Echinea sen i går eftermiddag, men än märker jag i alla fall ingen skillnad. Snälla förkylning låt mig va! Gött med lite varmt kaffe.

Har filat i flera dagar på en ansökan till ett jobb på Carlanderska i Göteborg. Tjänsten är inte riktigt vad jag har erfarenhet inom utan en tjänst som sjuksköterska inom deras primärvårdsverksamhet. Jag upptäckte att det inte alls var lika lätt som att skriva en där ansökan gällde urologi och där jag har en massa erfarenhet. Hur som helst blev jag klar igår och kände mig riktigt nöjd och vad möts jag då av nu på morgonen? Jo texten:

Tjänsten som tidigare annonserats här har dragits in på grund av ändrade förutsättningar. En ny tjänst som sjuksköterska till Vårdcentralen / Carlandergruppen kommer att annonseras inom kort, men med något ändrad inriktning och krav på viss specifik kompetens.

Jag tror jag blir tokig. Jag börjar inse att jag aldrig kommer till Göteborg. Det känns helt hopplöst. Anställningsstopp suger! Och några erbjudanden om lägenhet får jag inte heller. Jag är dömd till ett liv i Örebro och i en bil åkandes 30 mil fram och 30 mil åter varje helg. Måste jag säga att allt känns ganska piss just nu?

Nä, nu ska jag inte vara så neggo (trots att det är svårt när allt går emot en och man mår som en sopa). Jag ska istället fokusera på att det snart är helg igen och dax att åka till det ställe där jag mår som allra bäst... casa Velander.


Image and video hosting by TinyPic

2 comments:

Johan Johansson said...

30 mil varje helg låter mycket, måste bli endel bensin pengar.

/ Johan

Hannastacia said...

30 mil enkel så närmare 60 blir det ju. Visst kostar det men med min Atos kommer jag ganska billigt undan ändå... och det är värt varenda krona :D