Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Aktiv fritid

Saturday, November 12, 2011

Aktiv fritid

Jag och Malcolm i Amsterdam för typ hundra år sedan. Hitta kortet på... what else... facebook.
Guuu, va duktig jag känner mig nu. Först i med tvätten och sen löpning alltså... hänga tvätten och slänga i nytt och sen träning med Emma. Den kunde ju varit lite mer givande kanske. En fjompig liten tös som höll i passet och gillade juckdans och vicka på höfterna. Precis när det blev lite jobbigt tog hon ner det igen... varje gång. Nä, det passet blir det inte mer. Upp med tvätten.

Ok, hem snabbt och sen iväg igen. Första stopp Rusta för inhandling av schampo och balsam och liknande. Sen IKEA. Här blev det ingenting eftersom det var så ohyggligt mycket folk och kö genom hela butiken typ. Synd för jag hade verkligen velat ha mitt sängbord. Vidare till Willys igen eftersom jag glömde typ hälften igår när jag handlade.

Väl hemma tog jag en välförtjänt paus med kaffe och The Ultimate Fighter där tack och lov den vansinnigt störande Akira (från Göteborg så man hade ju velat hålla på honom, men det är omöjligt så slut han är).

Vika och hänga tvätt och sen igång med matlådekok. Köttfärssoppa och Biff Teriyaki. Nu har jag en del lådor... toppen!

Nu är det dax för bad tror jag minsann och sen blir det ingen mer ansträngning idag än den att hålla mig vaken genom några avsnitt The Wire.

Image and video hosting by TinyPic

No comments: