Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Get well soon

Wednesday, November 30, 2011

Get well soon

I morse när jag gick till jobbet hörde jag fågelkvitter i träden och på gräsmatten bakom sjukan växer blommor i gräset... och det är 30 november idag. Coolt. Jag gillart!

Vad jag inte gillar är sjukan jag dragit på mig. Känt mig hängig hela dagen. Feberkänslan har släppt lite, men förkylningssymtomen har snarare blivit värre. Gud vad jag hatar att bli andfådd bara man rör sig... eller försöker andas för den delen. Tack och lov har dagen varit lugn... kanske lite för lugn till och med, men jag vet inte om jag hade orkat så mycket mer ändå. Åååå, måtte det inte bli värre utan snarare bättre. Har ju en hård helg framför mig.


Planen för helgen då. Jo, på fredag ska jag och Daniel (kanske fler) gå på Stars 'n' Bars på ovanstående event. Det är någon på Daniels jobb som lirar i nåt av banden o9ch de ska tydligen va riktigt bra. På lördag ska Daniel på sin årliga bordshockeyturnering med grabbarna från jobbet och jag ska umgås med min guma Cillan tills vi möts upp och antingen gör stan eller åker hem beroende på hur trötta vi är. Söndag är det final i The Ultimate Fighter och därmed UFC-fest. Ja, ni ser vilken fullsmockad helg. I detta ska vi också hinna med en lyxmiddag bara vi två och en långpromenad har vi bestämt. Tur jag blir kvar tills på måndag i alla fall.

Nu ska jag slappa i soffan hela kvällen. Kanske ett litet bad och kurera med lite te. MÅSTE BLI FRISK!


Image and video hosting by TinyPic

No comments: