Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Dead*

Tuesday, November 01, 2011

Dead*

Oj, vad jag hade tittat fel på listan för dagens patienter. Det var inte alls bara lokala, utan lokala + narkos + ESWL. Totalt 17 st hade vi att ta hand om och jag kan inte ens räkna det antal gånger jag var fram och åter till operation. Sakerna att göra bara staplades och så fort en grej var avklarad kom nästa så jag låg hela tiden lite efter. Å så själv på dagkirurgen också. Jag är HELT SLUT! Men visst har det varit ganska roligt också... det ska jag inte förneka.

Planen för kvällen är att städa, tvätta och försöka få igång bilen. Jag begriper faktiskt inte riktigt hur jag ska orka. Funderar på att tvätta upp det allra viktigaste för hand och spara resten till nån annan gång. Hellre det än att springa upp och ner i tvättstugan hela kvällen. Hade planer på att springa också, men DET blir det INGET med. Fötterna bär mig knappt ju.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: