Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Myskväll med sis

Wednesday, November 09, 2011

Myskväll med sis

Jag mötte upp sis vid City Konferens runt 16.30 och sen traskade vi hemåt Ekersgatan. Spenderade kvällen i soffan och gjorde inte mycket mer än snacka skit och kollade på TV. Mysigt att ha syster här. Synd vi bor så långt ifrån varan att vi inte kan träffas oftare,

Jag sov på soffan. Eftersom jag vaknar så omänskligt tidigt och hon inte börjar förens 9.00 ville jag ju låta henne sova. Och jag har sovit riktigt gott. Skönt soffa jag har!

Man kände redan igår hur det blev kallare och nu när jag vaknar är det nollgradigt. Fasen, det som varit så skönt sista veckorna. Nu är det väl klippt. Och det var nån som sa häromdagen att just idag förra året, var första snöfallet... ni vet det som sedan låg kvar i all evighet. Må det dröja lite än tills det händer. Det blir i alla fall vinterjacka på idag, that's fo sho!

Idag ska jag och Emma träna på Friskis efter jobbet. Det var bra länge sen det. Friskis har ju totalt förfallit och det finns bara ett Step-pass kvar på programmet. Det är inte vad vi ska på idag utan det blir Aerobics. Kan väl bli kul. Emma har en gratisbiljett för det blir inget kort för mig där inte. Nopesöri.



Image and video hosting by TinyPic

No comments: