Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Goin gymmin

Sunday, November 13, 2011

Goin gymmin

Eftersom jag tänkt skippa morgonlöpningen idag och istället bege mig till gymmet kl 10.00 när de öppnar hade det ju varit ett utmärkt läge att sova lite längre... men näääää, det ska vi inte få göra. 6.30 öppnades ögonen och gick inte att sluta. Hur kommer det sig att jag kan sova så himla gott om Daniel ligger bredvid, men att det är helt omöjligt att somna om när jag är ensam?

Gymmet ja... det var extremt länge sen jag var där. Jag har ju bara sprungit och kört styrka hemma sista tiden. Det har varit ganska skönt för jag tycker ju allra best om att träna själv och när jag vill. Dock är det ju lite läbbigt att ge sig ut här nu igen med ny våldtäktsvåg och när Emma ville ha med mig på pass tänkte jag What the hell. Jag köpte mig ett tremånaderskort för 1100 och av det kommer jag ju ändå få tillbaka 1000 i friskvårdspeng. Nu när jag har kortet tänker jag utnyttja det. Gym idag, IntervallFlex på måndag, Aerobics på onsdag och gym igen på fredag. Så långt har jag planerat i alla fall. Jag hoppas verkligen IntervallFlex är nåt att ha för då har jag två givna pass måndag och onsdag varje vecka. Skulle kännas bra eftersom det blir väldigt lite springande nu på helgerna eftersom jag hellre myser med min darling när jag kan.

Det är köksvecka för min del nästa vecka på jobbet. Det är döden ska ni veta. Med alldeles för mycket folk i ett alldeles för litet personalrum med en alldeles för liten diskmaskin blir det lätt kaos flera gånger om dagen. Det är banne mig inte roligt. Dessutom är jag ju inte stationerad på mottagningen på eftermiddagarna och får alltså springa ner på eftermiddagen bara för att fixa i köket. Vansinne. Jag är ju för fan sjuksköterska, inte köksa.

Jaha, nu börjar söndagen då. Jag har inga som helst planer eftersom jag i princip gjorde allt på min Att-Göra-lista igår redan. Söndagar är ju lite trista överlag och vädret ser inte ut att göra den direkt roligare. Men jag är faktiskt glad att det är söndag. Det betyder att helgen snart är slut, veckan börjar och det närmar sig Daniels ankomst på fredag. Som jag saknar honom nu!

Och sen har jag ju en del fighting att se fram emot idag eftersom UFC on Fox gick i natt.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: