Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fångad av en stormvind

Monday, November 28, 2011

Fångad av en stormvind

Anlände hem en deg senare än planerat. Jävlar vilken storm det var igår! När halva dagen gått och det mullrade i huset så jag nästan trodde det skulle rasa ihop bestämde jag mig för att stanna i Göteborg och det var nog ett mycket smart drag. Sen att det gjorde att jag fick en extra dag med de finaste pojkarna i världen var ju bara en bonus.

Helgen har varit helt underbar. Så himla mysig. Dennis dumpade pappa på vägen och kom svischandes hem från fritids som ett gehu i fredags och utbrast ett YES! när han frågat om jag skulle stanna i helgen och jag svarat ja. Om det värmde mitt lilla hjärta!

Vad har vi gjort då... Jo, Dennis har haft lite ont om polare att leka med vilket ju inte gjorde mig nånting eftersom det innebar att han var hemma i princip hela tiden. Vi har lagat mat, affischerat hans rum, klippt hans hår, spelat Yatzy, tv-spel, ätit lördagsgodis, kollat Kung Fu panda och så vidare. Supermys hela tiden rakt igenom. Låter kanske simpelt för alla därute som har barn eller barn runt omkring sig, men minns väl att för mig är detta helt nytt och jag tycker det är supermysigt! Sen har det ju såklart blivit en massa mys med min älskling också :). Blir bara mer och mer kär i karl as time goes by. Känns otroligt skönt att det nu bara är några dagar kvar tills vi ses igen.

Jag åkte alltså hem idag istället för igår. Ingen blåst och solsken. Gött. Kom hem i tid för att hinna ut i  spåret en sväng innan solen försvann också.  En sväng till Maxi och dessutom har jag hunnit med att färga håret och sytt en kjol av en gammal munkis. I rule.

Nu är det lite matlådekok kvar innan jag bänkar mig framför lite The Wire igen.


Image and video hosting by TinyPic

No comments: