Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Sunday schedule

Sunday, October 18, 2009

Sunday schedule

  1. Träning - Ska gå lös en omgång med hantlarna. Måste skaffa mig fler olika vikter. Börjar bli tradigt med min 5-kgs
  2. Bad - Med Cherry Blossom-bubblor och "White Line Fever". Tar en hel evighet att komma igenom den boken. Spelar ingen roll att det är Lemmy... den är prick lika långtråkig som vilken annan kändisbiografi som helst.
  3. Suppersch - Skulle vilja unnan mig nåt riktigt smarrigt denna söndagskväll, men fantasin är katastrofal. Är egentligen bara sugen på choklad mest hela tiden. Det lär det dock inte bli.
  4. The Hills - Har tre avsnitt kvar. Hittar inga fler att ta hem tyvärr, så jag får snällt vänta innan jag kan fortsätta mitt maraton.
Jag är ganska nöjd med dagen i sin helhet. Köket är städat från topp till tå... badrummet likaså. Trots att jag inte orka ner i tvättstugan i morse har jag tvättat allt jag kan behöva i veckan för hand i badkaret. Dagens matlådekok blidde mangocurrykyckling i kokosmjölk. Utöver detta har jag hunnit måla en hel del på min uggletavla.

Mer kan man väl inte begära få gjort en söndag?

No comments: