Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Frisörångest

Wednesday, October 21, 2009

Frisörångest

Idag ska jag ju till frissan och jag har ingen aning om hur jag ska klippa mig. Ena sekunden vill jag ha kvar längden och andra vill jag klippa det kortare. Och hur ska jag göra med luggen? Vill ha nåt mer liknande en frisyr, men ändå kunna sätta upp det utan att ha halva kalufsen i nyllet när jag jobbar. Fan, va svårt.

Jag råkar alltid ut för frisörer som inte har nån som helst åsikt. Jag tycker en del av deras jobb ska va att kunna se vad man skulle passa i och kunna ge lite förslag. Tycker det var mer så förr (haha, ungefär som om jag vore en flitig frisörkund, wich I'm not), men nu verkar det som om de skippat den delen i frisörutbildningen. Eller så går jag bara till fel frisörer.

Jag går nästan alltid till Hår & Nagelbandet. Dels för att det är på vägen hem och dels för att de alltid har tid samma dag eller dagarna efter. Jag är inte den som kan vänta i veckor på en klipptid. Är det dax, är det dax. Som med allt annat. Väntan är det värsta jag vet... även om jag inte riktigt har bestämt mig.

2 comments:

CiBag said...

Svåra beslut du har framför dig! Kanske skulle du satsa på en frisör som har några veckors väntetid, det borde ju säga nåt om kvalitén på frisörerna som jobbar där ;)

Hannastacia said...

Ja, kanske :D