Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Betalar Guantanamo in till STIM?

Friday, October 23, 2009

Betalar Guantanamo in till STIM?

Nu är världsartisterna fly förbannade. Deras musik ska ha använts som tortyrredskap på Guantanamo. Och listan på låtar är lång.

Som tortyrredskap är musik ju alldeles utmärkt. Folk blir galna utan att man ens behöver nudda dem fysiskt, men det är ju i.o.f.s inget de räds på Guantanamo verkar det som.

Igår skrev Obama under förslaget som ska leda till att Guantanamo stängs inom ett år.

"Fängelset på Guantánamo (...) ska stängas så fort det är praktiskt möjligt och inte senare än ett år efter denna orders datum", står det i förslaget. "Alla som fortfarande är fängslade när fängelset stängs "ska skickas tillbaka till sina hemländer, friges, skickas till ett tredje land eller till ett annat fängelse i USA". Varför ska allting ta sådan tid jämt för? Varför inte bara direkt ordna nya hålor till de fångar som sitter där och bomma igen? Borde kunna gå på nåra dar!

No comments: