Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Lauren Conrad - felfri?

Saturday, October 17, 2009

Lauren Conrad - felfri?

Efter min överdos med The Hills igår har många tankar gått till LC och hennes possi idag och en fundering jag har är: Är Lauren Conrad den perfekta människan? och i sånt fall: Varför går inget riktigt hennes väg?

LC är snäll, rik och snygg. Lauren ställer alltid upp för alla sina vänner, trots att de inte alls behandlar henne lika väl. Hon säger inte ett ont ord om någon. Hon är plikttrogen och hon blir aldrig för full på festerna. Hon vet alltid vad hon ska ge vännerna för råd och hon är den de vänder sig till när de strulat till det. Hon tjänar pengar på att bara vara den hon är, fast framför en kamera. Hon har ett fint hus och moderna kläder.

Nu vet jag ju att The Hills är en tv-serie och trots den påstådda dokugenren är det ju inte helt oplanerat vad som sägs och görs i avsnitten. Men... finns det nån därute som läst ett ord om henne i pressen? Har hon nånsin gjort bort sig på en fest? Har hon slagit till en paparazzi, åkt fast för droger eller klätt sig fel på nån gala? jag tror inte det.

Hon kanske inte är den perfekta människan, men finns det nån som kommer ens i närheten är det nog helyllebruttan Lauren Conrad.

1 comment:

The Hills & The City said...

jag håller verkligen med dig, fick mig en tankeställare nu när jag läste ditt inlägg, tror aldrig ja har sätt en artikel om henne där det står något dumt.. i Love her=)