Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Australiensk manlig läkare föder barn

Saturday, October 17, 2009

Australiensk manlig läkare föder barn

Detta var riktigt roligt. Andrew Rochford, en australiensk läkare, har genomgått en simulerad förlossning med hjälp av elektriska impulser som framkallar värkar i magen som ska likna förlossningssmärtor. Han klarade drygt tre timmar, men då han hade 60 sekunder långa värkar, med 60 sekunders paus mellan sammandragningarna klarade han inte mer och avbröt. han hade då fått veta att han hade ca 9 timmar kvar om det skulle likna en genomsnittlig förlossning för en förstföderska.


– Jag trodde att jag förstod vad ni går igenom. Det gör jag inte. Allt snack om att killar har högre smärttröskel än kvinnor är skitsnack. Kvinnor, ni vinner, säger han i programmet ”What's Good For You” i vilket experimentet utfördes.

Vem har påstått att män skulle ha högre smärttröskel? Nu har jag ju aldrig fött barn, men det är ju självklart att kvinnor klarar smärta bättre. Förlossningssmärtor är att jämföra med mensvärk i smärttyp (vilket jag har haft med råge)... den formen smärta du inte har nån kontroll över. Den klarar ingen man. En smäll i nyllet är en sak och säkert nåt en man skulle ta bättre, men inte detta, no way. Fler män borde testa, åtminstone mensvärk, något vi går igenom varje månad... sen skulle de inte va så jäkla stöddiga längre.

No comments: