Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Jag målar en uggla

Sunday, October 18, 2009

Jag målar en uggla

Sådär någon gång om året får jag för mig att måla. Det är något jag gör hellre än bra. Har väl egentligen inga som helst konstnärliga talanger, men jag får för mig att det kul, avslappnande och en bra hobby.

Efter nån dag eller två brukar jag dock inse att det är mest kladdigt, stressande och frustrerande när det inte blir alls så bra som jag föreställt mig... då lägger jag ner.

I går fick jag ett målarryck och köpte en duk och de färger jag saknade på Clabbe O's och satte igång. Förr målade jag med olja, men med det tålamod jag besitter var det helt värdelöst så jag har bytt till akryl.

Motivet då... Jo, en uggla (hur sjukt det en må låta). Självklart är det inte min egen idé... jag har inga idéer. Nä, den är direkt snodd av Paulo Coelhos kalender Inspiration (dock inte ugglan på bilden, men en snarlik som finns inuti boken). Sen byter jag bara ut lite färger och detaljer och vips är den min egen tänkte jag.

Ni får inte se den ännu... kanske aldrig. Den är långt ifrån färdig (varför köpte jag en sån stor duk?) och känner jag mig själv kommer det dröja innan den blir det... kanske år för jag är ganska trött på't redan.

1 comment:

mamsen said...

Det är något med dig och ugglor!!!! Kommer du inte ihåg att du alltid såg en uggla i ditt rum innan du kunde somna när du var liten, lite skraj var du för ugglan, men den har säkert en betydelse av något slag, måla ugglor du det blir nog bra