Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Schwein-grippe Impfstoff

Saturday, October 31, 2009

Schwein-grippe Impfstoff

Man ska såklart inte träna hårt samma kväll som man tagit vaccin. Det säger sig självt eftersom man sprutar in influensa, dock i mindre dos, dock ändå virus i kroppen.

Jag hade inte planerat ta sprutan igår, men vad jag hade planerat var ett styrkepass och eftersom jag inte kände ett skit av några biverkningar körde jag på. Vad som hände då var att kort efteråt började min arm värka. Det är inte så farligt dock. Känns mer som lite värre träningsvärk i axel/triceps och det sitter fortfarande i nu på morgonen. I övrigt mår jag precis som vanligt hittills i alla fall.

Antalet fall av influensan sägs vara på väg uppåt. Förra veckan rapporterades 397 fall. Jag vet inte riktigt vad statistiken ska säga oss eftersom vi egentligen inte har en aning. Många ligger hemma och är sjuka, men hur många testas egentligen?

I tidningen kan vi läsa om Bob, som blivit hemskickad från vårdcentralen, trots sina symtom och nu vårdas med konstgjord lunga. På nåt sätt känns det som allt detta vaccinationstjafs är förenat med en otrolig dubbelmoral. Att gå ut med att alla ska vaccinera sig och få det att låta som om man bryr sig så himla mycket om folk, medan det i själva verket känns mer som om man försöker minska trycket på vården och därmed hålla ner vårdkonstnader. Bob är ju inte den enda som blivit hemskickad och sedan blivit riktigt sjuk.

Nog om influensa och vaccin för idag. Nu väntar en runda i Varbergaspåret för H(ell) Svärd.

No comments: