Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWHv6xHB Read More http://www.kevinandamanda.com/whatsnew/tutorials/how-to-use-a-cute-font-for-your-blogger-post-titles.html#ixzz1AWAOpX85 The Hell of Hannastacia: Fin i håret

Wednesday, October 21, 2009

Fin i håret

Hemkommen från frissan. Är nog ganska nöjd. Tog inte så mycket på längden, men klippte upp och ur det en del och fixa lite frisyr framtill. För första gången i mitt liv har jag hittat en frisör som faktiskt lyssna när jag sa vart jag ville ha benan och som fatta på en gpng vad jag mena när jag förklara vad jag villa ha. Stjärnan hette Celiés och var blott 19 år. Mycket duktig för att kommit ut från skolan så sent som i augusti i år. Jag tog hennes kort och ska nog försöka se till att få henne nästa gång igen.

Jag är proppmätt. Åt lunch vid 12.00, men jag kan knappt stå rakt fortfarande. Det bjöds på kycklingfilé med kräftstjärtar och till det underbar potatisgratäng med massor av ost. Det var inga dåliga portioner och vi åt alla tills vi nästan sprack. Margaretas festvåning har återigen slagit rekord i mumsighet.

No comments: